BANJA LUKA

Na zahtjev roditelja izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića

28.03.2018.
u 16:37

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića, čije je tijelo pronađeno 24. ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci.

Obdukciju je izvršio specijalist sudske medicine prof. dr Ivica Milosavljević, koji je iz Beograda došao na poziv Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a, a u suradnji s Ministarstvom obrane Republike Srbije i Vojno medicinskom akademijom (VMA) iz Beograda – priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Uzeti su, kako se dodaje, dodatni uzorci za analizu, a obdukcijski nalaz će biti dostavljen obitelji Davida Dragičevića.

- Pukovnik dr. Ivica Milosavljević je načelnik Odjela za sudsku medicinu Instituta za patologiju i sudsku medicinu Vojno medicinske akademije iz Beograda s dugogodišnjim iskustvom i predsjednik Vrhovnog suda časti Lekarske komore Srbije – priopćeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS-a.

Policija je prvobitno priopćila da se u slučaju smrti mladića iz Banje Luke vjerojatno radi o prirodnoj smrt, što ne prihvaćaju roditelji, koji smatraju da je ubijen.

Nekoliko stotina građana Banje Luke okupljalo se već dva dana na skupu “Pravda za Davida”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije