Kraljevo

Nakon svađe lovačkom puškom ubio kćer pa presudio sebi

07.06.2016.
u 08:00

U nezapamćenoj obiteljskoj tragediji koja se pod iznimno nerazjašnjenim okolnostima dogodila u nedjelju oko 19 sati u naselju Sirči, nedaleko od grada Kraljeva u Republici Srbiji, mještanin ovog pomoravskog sela, sedamdesetogodišnji Živojin Mijailović, poslije žestoke svađe hicima iz lovačke puške ubio je svoju kćer, četrdesetjednogodišnju Jasminu.

Nakon tog nemilog čina, iz istog oružja je pucao i izvršio samoubojstvo.

Prema priči susjeda, pucnji iz obiteljske kuće Mijailovića, u kojoj su osim Živojina i Jasmine živjeli i njezina majka Snežana te sin Srećko, odjeknuli su u trenutku kada je tenisač Novak Đoković podizao pobjednički pehar koji je osvojio na turniru Roland Garrosu.

- Čula su se ukupno dva pucnja, ali sam najprije pomislio kako se radi o petardama i pirotehnici te da netko slavi pobjedu Novaka Đokovića. Tek kada sam ubrzo nakon toga začuo zapomaganje susjede Snežane i vidio je na ulici, shvatio sam da se dogodilo nešto strašno.

Odmah sam pozvao policiju i hitnu pomoć – priča Bojan, jedan od prvih susjeda obitelji Mijailović – Zbog šoka koji je doživjela, a inače riječ je o bolesnoj osobi, Jasmininu majku Snežanu je potom hitna pomoć odvela u bolnicu.

Kako se neslužbeno doznaje, Jasmina je oko 18.40 sati telefonom pozvala sina Srećka koji se u tom trenutku vraćao s motoutrka u obližnjem mjestu Beranovcu i kroz plač mu rekla kako je njezin otac Živojin izvadio svoju lovačku pušku. Srećko je požurio kući, ali kada je stigao, zatekao je beživotna tijela svoje majke i svog djeda. Policijskim očevidom utvrdit će se sve okolnosti ovog nemilog događaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije