završena višemjesečna potraga

Nakon više od pola godine pronađeno tijelo mlade Vedrane

privatna arhiva/RAS Srbija
02.06.2020.
u 13:54

Pronalaskom beživotnog tijela u Sremskoj Mitrovici, u ponedjeljak 1. lipnja završena je višemjesečna potraga za Vedranom Damjanović (33) kojoj se nakon odlaska iz obiteljske kuće u Ivicima u Distriktu Brčko 13. studenoga 2019. godine gubi svaki trag.

– Beživotno tijelo rijeka Sava je izbacila kod Sremske Mitrovice nakon čega je obavljena identifikacija - rekao je Halid Emkić, šef operativno-komunikacijskog centra policije Brčko Distrikta. Istaknuo je kako su policijski službenici poduzeli sve mjere i radnje na potrazi te kako je ona završena u suradnji s MUP-om Republike Srbije, piše srpskainfo.com. 

Nakon Vedranina nestanka njezin otac Zdravko Damjanović rekao je medijima kako je tog kobnog dana Vedrana ustala rano, pričala s majkom i otišla. Imala je na sebi tuniku, helanke, a na nogama samo čarape.

– Poljubila je majku, rekla joj kako ode skočiti u Savu te kako ne može više  živjeti. Majka je trčala za njom, ali joj je rekla da ne trči jer je neće stići. Ne zna se je li skočila u Savu, ali nije mogla stići do Save jer smo sin i ja odmah išli za njom autom. Tražili smo je na Ivicima, u Grčici i nigdje je nismo mogli naći – rekao je Zdravko nakon Vedranina nestanka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije