NESVAKIDAŠNJE RAZBOJSTVO

Naoružani drvenim palicama došli u trgovinu te naredili: Daj nam novac koji nam je gazda uzeo jer ti nisi preuzeo naručeni paket!

06.09.2021.
u 12:30

Jedan uhićen, za drugim se traga. Tako je u najkraćim crtama rovinjska policija opisala ono što se događalo nakon razbojstva koje je počinjeno 4. rujna u 13.20 u trgovini u Ulici Grisia u Rovinju.

Tog su dana i u to vrijeme do trgovine došla dvojica muškaraca. Imali su drvene palice i od 28-godišnjeg vlasnika trgovine su tražili da im preda više stotina kuna.

- Zbog tebe smo kažnjeni jer nisi preuzeo dostavljeni paket, pa nam je poslodavac uzeo taj novac - vikao je dvojac naoružan drvenim palicama.  U trgovini je bila i 32-godišnjakinja koja je dvojcu oboružanom drvenim palicama pristala dati novac, nakon čega je 28-godišnji vlasnik trgovine jednom od muškaraca uspio  oduzeti drvenu palicu. Ostavši bez palice, taj je muškarac je 28-godišnjaka i 32-godišnjakinju udario šakom u glavu pri čemu ih je lakše ozlijedio. 

Napadači su nakon toga pobjegli, no policijska patrola je oko 18 sati u Voltićevoj ulici u Puli zaustavila Opel pulskih oznaka  kojim je upravljao 31-godišnjak, za kojim je policija tada već tragala. Utvrđeno je  kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola  jer je imao 0.85 promila u krvi, pa je priveden. Prekršajno je prijavljen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a kazneno zbog razbojstva. za njegovim kompanjonom se traga.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije