70-GODIŠNJAK

Nesreća kod Slavonskog Broda: Sletio na travu, zabio se u poluprikolicu kamiona i poginuo

26.06.2021.
u 14:22

Vozač (70) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu između 2 i 5 sati ujutro dogodila u Velikoj Kopanici kod Slavonskog Broda.

Policijski službenici očevidom su utvrdili da je 70-godišnjak upravljao osobnim automobilom i kretao se ulicom I. Filipovića u Velikoj Kopanici. Vozač osobnog automobila nije se kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom prešao na travnatu površinu i prednjim dijelom osobnog automobila udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila, koji je bio parkiran na travnatoj površini. - U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 70-godišnji vozač osobnog automobila, dok će se naloženom obdukcijom utvrditi uzrok smrti – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske. Policijski službenici o opisanom događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije