na magistralnoj cesti M-17

Nesreća u Mostar: U sudaru tri vozila ozlijeđene dvije osobe

nesreća u Mostaru
klix.ba
14.12.2023.
u 22:44

U Mostaru su ozlijeđene dvije osobe u prometnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnoj cesti M-17 u naselju Šehovina, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako je za Klix.ba rečeno iz MUP-a HNŽ, policiji je prijavljeno u 17:15 sati da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila.

Ističu kako su odmah na mjesto događaja izašle nadležne službe, te je promet na toj dionici magistrale bio privremeno blokiran.

Nakon policijskog uviđaja je utvrđeno da su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a kako je kazano radi se o vozaču automobila Opel U. L. (64) i vozaču Škode D. M. (46), te je osim njih u nesreći sudjelovao i M. B. (58) s vozilom BMW.

Više detalja bit će poznato nakon što se provedu sve zakonom previđene radnje u cilju rasvjetljavanja slučaja i utvrde okolnosti koje su prethodile prometnoj nesreći.

Policijski službenici su uradili uviđaj, a zbog nesreće je promet na ovoj dionici magistrale u jednom trenutku bio potpuno obustavljen, što je izazvalo gužve u prometu i formiranja velike kolone vozila.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije