NA IZLETU

Nestala influencerica (21) pronađena mrtva, policija nastavlja s istragom

15.12.2021.
u 17:45

Brazilska manekenka i influencerica Yasmin Cavaleiro de Macedo (21) nestala je nakon izleta brodom 12. prosinca, a ubrzo nakon toga njezino je beživotno tijelo pronađeno u rijeci Maguari. Manekenka i influencerica otišla je na izlet brodom prije kojeg je slala fotografije svojoj majci te objavljivala doživljaje na društvenim mrežama. Sat vremena nakon posljednjeg poziva upućenog majci je nestala, a posljednja fotografija koju joj je poslala je ona na kojoj uživa na brodu u bikiniju.

policija je izvijestila da će istragu nastaviti te da će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti. Policija nije otkrila kako napreduje s istragom kao niti koliko ljudi je bilo na izletu te jesu li nosili sigurnosne prsluke, prenosi The Sun. Inače, Yasmin je na društvenim mrežama pratilo više od 30.000 ljudi, a objavljivala je lifestyle sadržaj, modni te fitnes sadržaj. Uz bavljenje digitalni marketing, Yasmin je studirala veterinu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije