nestala 29. prosinca

Nestala Ljubica Antunović iz Kiseljaka, obitelj moli za pomoć

Facebook
02.01.2020.
u 13:23

Ljubica Antunović (28) nestala je 29. prosinca prošle godine na području Kiseljaka. Slučaj je prijavljen policiji, a obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da im se jave.

- Kćerka mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca, oko 17 sati. Zadnji put je viđena na području Brestovsko - Kiseljak i od tada joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena - napisala je majka nestale Antunović.

Također, sestra 29-godišnjakinje objavila je na društvenim medijima apel za pomoć u potrazi za njezinom nestalom sestrom.

- Jedna molba! Sestra mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca, oko 17 sati. Zadnji put viđena je na području Brestovsko - Kiseljak i od tada joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena. Ljubica Antunović, 1991. godište, 165 cm. Hvala vam - stoji u objavi, prenosi Avaz. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije