Zastrašujući detalji

Nestala učenica (15) iz Prijedora bila u vezi s osuđenim pedofilom

11.12.2017.
u 09:00

Petnaestogodišnja djevojčica, učenica prvog razreda jedne od srednjih škola iz Prijedora, bila je nepune dvije godine u vezi s J. K. (21) iz Prijedora, koji je u svibnju ove godine zbog spolnog nasilja nad djetetom osuđen na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Izvori bliski istrazi otkrili su nam šokantne detalje o slučaju. Mladić se sve vrijeme viđao i bio u seksualnoj vezi sa svojom žrtvom, zbog koje je i osuđen, a koja je u subotu pobjegla od kuće kako bi se, navodno, udala za njega.

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojčica je s mladićem ostala trudna. Klupko se počelo odmotavati nakon što je djevojčica počela nizati izostanke u školi.

- Pozvao ju je školski psiholog, razgovarao s njom i slučaj je nakon toga prijavio policiji. Ona se izjasnila da se viđa s njim. Bilo je to prošle nedjelje - navode izvori i dodaju kako je otac djevojčice u školu došao u ponedjeljak kako bi je ispisao iz škole, a nakon razgovora s psihologom, odustao je od toga i otišao u policiju, gdje je prijavio njezin nestanak.

Iako se u školi još nije pojavila, neslužbeno se doznaje kako je pronađena i da se nalazi u obiteljskoj kući uz roditelje. Ako odluči nastaviti školovanje, to će joj biti omogućeno. Nije poznato gdje je pedofil zbog kojeg je pobjegla. Na upit u vezi s tim slučajem, iz Policijske uprave Prijedor naveli su da, na osnovi dopisa srednje škole, dostavljenoga Policijskoj upravi u utorak, 5. prosinca, pripadnici ove uprave, prema uputi postupajućeg tužitelja Okružnog tužiteljstva Prijedor, poduzimaju potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja činjeničnoga stanja.

Mladić J. K. uhićen je u travnju prošle godine zbog spolnog nasilja nad djetetom, s kojim je imao seksualni odnos u jednoj devastiranoj kući u zaseoku Sivci kod Prijedora. Tada nisu otkriveni detalji ovog slučaja, osim neslužbenih da je oštećena imala nepunih 14 godina.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije