iz Kotor Varoša

Obiteljska tragedija u Bosni: Majka poginula, a njezin sin i suprug ozlijeđeni

tragedija
29.01.2017.
u 18:23

Svjetlana Bojić (31) iz Kotor Varoša preminula je jutros od posljedica teških ozljeda koje je zadobila u sinoćnjoj prometnoj nesreći u kotorvaroškom mjestu Vrbanjci.

- Svjetlana je u bolnicu dovezena u komi i s višestrukim ozljedama. Operirana je, ali se njezino stanje pogoršalo i preminula je rano ujutro- kažu iz banjolučkog Kliničkog centra RS. U ovoj tragičnoj obiteljskoj nesreći teško je ozlijeđen i njezin suprug Dejan Bojić (26), a lakše trogodišnji sin L.B. Nesreća se dogodila kada su se sudarili golf, koji je vozio Dejan, i caddy poduzeća "Tri best", kojim je upravljao Drago Janković (36) iz Banje Luke.

Kako spominju svjedoci,  dva vozila su se u jednom zavoju izravno silovito sudarila.
- Pretpostavlja se da se jedno vozilo zanijelo na izlazu iz zavoja i prešlo u drugu prometnu traku. Golf je išao iz pravca Banje Luke prema Kotror Varošu, a caddy mu je dolazio u susret. Tako se barem spominje - kazao je jedan mještanin Vrbanaca.
Šokirani poznanici nesretne tročlane obitelji Bojić navode da su Svjetlana i Dejan već nekoliko godina  u braku te da žive u kotovaroškom selu Maslovari.

- Oboje su radnici Tvornice obuće "Sportek" u Kotor Varošu, gdje su se i upoznali. Svjetlana je radila kao prevoditelj talijanskog jezika. Riječ je o iznimno dobrom mladom bračnom paru i još ne možemo vjerovati što ih je snašlo- dodaju poznanici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije