UHIĆENI MAFIJAŠI

Objavljene jezive fotografije: Velja Nevolja i Miljković pozirali s obezglavljenim žrtvama

20.07.2021.
u 11:39

Srpski mafijaši, Veljko Belivuk zvan Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković, koji se sumnjiče da su bili organizatori jedne od najjačih kriminalnih grupa koja je počinila najbrutalnije zločine u regiji, uhićeni su početkom veljače zbog više iznuda, otmica i brutalnih ubojstava.

U javnost su potom izašli brojni detalji monstruoznih likvidacija koje je spomenuti dvojac organizirao. Žrtve su mučene, živima su vadili oči, rezali nosove i uši, tijela topili u kiselini... A obuku za te brutalnosti držali su im mafijaši iz Meksika. A na televiziji Pink sada su objavljene i jezive fotografije.

Na nekoliko fotografija su prikazani Belivuk i Miljković kako poziraju sa oružjem i koktelima. Tu su bile i fotografije kokaina koje je policija zaplijenila od klana Velje Nevolje. Na kraju je prikazano i nekoliko fotografija na kojima oni poziraju uz svoje osakaćene i mučene žrtve, prenosi Blic.

- Ovo je unakaženo tijelo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog čovjeka.. Ovo su ubojice i ološ kakav ne zaslužuje nikada izaći na slobodu. Ovo što ste vidjeli pokazano je obiteljima. Neki su povraćali, odbijali gledati, neki su rekli da to nije istina - rekao je srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da su sve žrtve navijači Partizana.

- Ova unakažena tijela su uglavnom iz Ritopeka, iz one prostorije gdje je bila mašina za mljevenje mesa. Od ljudskog mesa su radili ćevape i u vrećama ih nosili i bacali u rijeku, što bliže matici, kako bi ih struja odnijela - rekao je Vulin te naglasio:

- Taj klan je predugo postojao i sada su u zatvoru i neće izaći do kraja svog života. Znamo što im je cilj, a to je baciti ljagu na MUP i sve operativce koji rade na slučaju. Vulin je još dodao kako pripadnici MUP-a stalno dobivaju prijetnje od članova Belivukova i Miljkovićeva klana.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije