SUPRUG PROVEO TRI DANA S NJOM

Obrat u slučaju mrtve žene na Krku: Nije ubijena, otrovala se alkoholom

28.07.2021.
u 19:33

Obdukcija tijela njemačke državljanke pokazala je kako je ona umrla od trovanja alkoholom u krvi, gotovo je neočekivan obrat u slučaju žene pronađene mrtve u stanu na Krku. Policija koja je provodila istragu temeljem naloga riječkog Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) objavila je ranije kako je uhitila supruga preminule žene.

- Točno je, ne radi se o nikakvom kaznenom djelu, tj. ubojstvu, već o nesretnom slučaju, tj. trovanju alkoholom. Ne mogu vam odavati o koliko promila se radi, ali je uzrok smrti definitivno velika količina alkohola u krvi. Na tijelu nisu nađene nikakve ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo - potvrđeno je iz riječkog Zavda za sudsku medicinu gdje je obavljena obdukcija, piše 24sata.

Upitan zašto je muškarac priznao sestri žene da ju je ubio, suski vještak naveo je kako je on bio toliko pijan da vjerojatno nije znao što se događa. Potvrđeno je i to da je žena preminula tri dana prije nego ju je policija pronašla u stanu, što znači da je njezin suprug proveo tri dana s njezinim mrtvim tijelom. Nakon što policija dobije službeno priopćenje, za očekivati je da će ŽDO izmijeniti kategoriju kaznenog djela, te da će se supruga preminule eventualno teretiti za nepružanje pomoći.
 

 

 

Ključne riječi
Krk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije