Slučaj iz Zvornika

Od ugostitelja tražili 4000 € za snimku seksa s maloljetnicom

20.04.2016.
u 08:34

Slučaj vezan uz snimku s eksplicitnim sadržajima ugostitelja i maloljetnice u vozilu, koji je proteklih dana potresao Zvornik, dobit će epilog na sudu. Policija je otkrila da se nije radilo samo o ucjeni, kako im je prvo prijavljeno, nego i o seksu s maloljetnicom i neovlaštenom snimanju. Za nedopušteni seksualni odnos sumnjiči se Lazar Jović, a čitav slučaj otkriven je kada se on obratio policiji i prijavio da ga ucjenjuju. Za ovo su ubrzo osumnjičeni Slobodan Ikonić, Miroslav Erić, Predrag Pustivuk te 17-godišnjakinja koja se nalazi na spornoj snimci. Ikonić, jedan od autora snimke, tvrdi da mu je motiv bio “spriječiti iskorištavanje maloljetnica”.

- Nije točno da je bila u pitanju iznuda novca. Ovo je samo jedan slučaj od tko zna koliko njih, kaže Ikonić, a o prostituciji je pred kamerama jedne lokalne TV kuće govorila prijateljica 17-godišnjakinje. Prozvani Jović to negira. Ističe da je sve dio ucjene.

- Ta djevojka je tvrdila da ima 18 godina. Kada sam je vozio, ona se skinula. Na mjestu gdje je trebala izići, skinula je i meni majicu tražeći da otvorim prozor. Odmah su nam prišla 2 mladića koja su to snimala. Nikakav odnos između nas se nije dogodio. Svi u Zvorniku znaju tko su osobe koje su napravile snimku, tj. da se bave svim i svačim. To ucjenjivanje je trajalo sve dok nisam obavijestio policiju. Zbog cijele situacije trpi i moja obitelj, navodi Jović. Podsjetimo, on je policiji 8. travnja prijavio da ga nepoznate osobe ucjenjuju posredstvom SMS poruka i telefonskih poziva te da traže novac ili će u suprotnom objaviti kompromitirajuću snimku.

- Prijavljena četvorka, među kojima je i jedna maloljetnica, sumnjiči se da je 4. travnja mobitelom snimila seksualni čin, a onda su tu snimku reproducirali te prijetili da će je objaviti ako im se ne isplati 4000 eura. Kako nisu dobili traženo, oni su tu snimku i objavili na društvenim mrežama. Sumnja se da su se njih četvero dogovorili “namamiti” ugostitelja, a da je snimka nastala ispod jednog nadvožnjaka, zaključuju iz CJS Bijeljina.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?