provodi se istraga

Održan hitan kolegij u MUP-u ŽZH zbog pronalaska beživotnog tijela u prostorijama PU Ljubuški

25.05.2018.
u 23:08

U petak u posljepodnevnim satima u prostorijama za zadržavanje PU Ljubuški zatečeno je beživotno tijelo muške osobe J.P. (36). Imenovani je lišen slobode u jutarnjim satima istoga dana zbog osnova sumnje o izvršenju više kaznenih djela, priopćeno je iz MUP-a ŽZH. 

O ovom događaju izvješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu koji je izišao na mjesto događaja i u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a ŽZH rukovodi očevidnim radnjama.

U 21,00 sati održan je izvanredni kolegij u prostorijama MUP-a ŽZH na kojem je uz policijskog Komesara Milana Galića i šefove temeljnih ustrojbenih jedinica Uprave policije prisustvovao i ministar MUP-a ŽZH Zdravko Boras. 

Na kolegiju je između ostalog donesen zaključak da nadležna tijela Uprave policije MUP-a ŽZH provedu internu istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja i eventualnih propusta u radu policijskih službenika.

Nakon izvršenog očevida bit će poznato više informacija o kojima će javnost biti pravovremeno obavještena, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije