Županijski sud u Sarajevu

Odvjetnik Faruk Balijagić pušten na slobodu

Faruk Balijagic
31.12.2015.
u 19:02

Faruk Balijagić je odmah po dobivanju Rješenja Županijskog suda u Sarajevu o ukidanju mjere pritvora pušten na slobodu

Nakon što je Vrhovni sud Federacije BiH usvojio žalbu obrane i ukinuo Rješenje o određivanju pritvora Faruku Balijagiću, Županijski sud u Sarajevu je na danas održanom Vijeću, prilikom ponovnog odlučivanja – oslobodio Faruka Balijagića, prenosi RTV Slon.

Faruk Balijagić je odmah po dobivanju Rješenja Županijskog suda u Sarajevu o ukidanju mjere pritvora – pušten na slobodu.

Naime, tuzlanski odvjetnik Faruk Balijagić i njegov sin Ado uhićeni su u rujnu po nalogu Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije.

Oni su uhićeni zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela poticanja na krivično djelo ubojstva, razbojništva i teška krivična djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva SŽ.

Podsjećamo, Balijagićev ured u Tuzli zapaljen je 13. veljače ove godine, nakon čega je uhićen Adi Burda. Balijagić je nakon tog napada izjavio kako je meta napada zbog slučaja na kojem radi, a koji bi "trebao uzdrmati državu".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije