Zakira Mahmutović Škrijelj

Oglasila se supruga ubijenog u Studentskom domu Nedžarići

N1
21.02.2020.
u 20:54

Zakira Mahmutović Škrijelj, supruga Almira Škrijelja koji je jučer ubijen u Javnoj ustanovi Studentski centar u sarajevskom naselju Nedžarići obratila se javnosti nakon izjave direkora Centra Tarika Curića da se dogodio fizički obračun između njezinog supruga i osumnjičenog za ubojstvo Seada Tahirovića.

Ona tvrdi da nikada nije bilo sukoba, ali da je postojao animozitet, navodi televizija N1.

"Supruga sam svirepo ubijenog Almira Škrijelja, zaposlenika Studentskog centra Sarajevo i htjela bih razjasniti događaje u Centru prilikom kojih je moj suprug izgubio život. Odgovorno tvrdim da nikada nije bilo fizičkog sukoba između ubojice Tahirovića i mog supruga, ali jeste animozitet postojao. Moj muž je ubijen na svirep način u uredu u sjedećem položaju, spuštenih ruku i postoje svjedoci koji su već dali iskaz u policiji", kazala je Mahmutović Škrijelj, javlja N1.

Podsjetimo, u četvrtak, 20. veljače u Studentskom domu Nedžarići ubijen je A.Š.

Za ubojstvo je osumnjičen Sead Tahirović koji je nakon nekoliko sati bijega uhićen deset minuta iza ponoći 21. veljače u mjestu Butmir kod Sarajeva. Predan je u nadležnost Tužiteljstva SŽ gdje će biti zadržan 24 sata, rekla je glasnogovornica Tužiteljstva Azra Bavčić.

Obojica su bili zaposlenici Studentskog centra Sarajevo.

Ubojstvo je uznemirilo javnost, posebno studente i radnike Studentskog doma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije