mještani u šoku

Oproštajno pismo dječaka koji je pucao sebi u usta iz očevog pištolja

12.02.2019.
u 16:12

Dječak N. M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe, koji je u ponedjeljak navečer pucao sebi u usta iz očevog pištolja, ubio se zbog loših ocjena na prvom polugodištu šestog razreda, doznaje Telegraf.rs. To je objasnio u oproštajnom pismu roditeljima koje je pronađeno pored njegovog beživotnog tijela. 

Kako se doznaje, dječak je bio sam u kući kada je obio ormar u kojem otac drži pištolj za koji je imao dozvolu.

Dječakova majka S. M., koja je u 5-6 mjesecu trudnoće, u vrijeme tragedije bila je kod susjeda, dok je otac S. M. bio u šumi na sječi drva.

- Kada je čula što se dogodilo majka je pala u dvorištu i dozivala u pomoć. Susjedi je nisu mogli smiriti. Svi su se bojali da ne izgubi bebu od šoka u kojem se našla. Ocu su tek kasnije, po povratku iz šume, rekli što se dogodilo - kažu susjedi. 

Oni navode da se dječak s ocem i majkom i mlađom sestrom nedavno doselio iz susjednog sela, gdje su kupili imanje. Majka je sa svojima izbjegla iz Hrvatske i nastanila se u Srbiji, gdje je i upoznala dječakovog oca.

- Fina su obitelj. Svi smo iznenađeni što se dogodilo. Dječak je dan prije bio na igralištu u selu. Vidio sam ga. To je mirno, dobro, pametno dijete. Pa, gdje zbog ocjena da se ubiješ - ne može se načuditi jedan od susjeda. 

Svi u obitelji su veliki vjernici, a mještani su danas krenuli zamoliti svećenika da ipak održi molitvu na grobu iako je u pitanju samoubojstvo.

- Šta dijete zna s toliko godina? To je nevino stvorenje. Sve ćemo uraditi da svećnik održi molitvu na grobu - navodi susjed koji se uključio u organizaciju pokopa dječaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije