POTJERA ZA MUŠKARCEM KOJI JE NALETIO NA POLICAJCA

Opsadno stanje u Splitu i okolici: Policija pregledava aute, čuju se brojne sirene, velike gužve na cestama

30.11.2022.
u 18:25

Ekstenzivna kontrola svih vozila provodi se na svim ulazima, odnosno izlazima

Još uvijek traje velika akcija splitsko-dalmatinske policije koja traga za 29-godišnjim muškarcem koji se dovodi vezu s napadom na policijskog službenika, koji se dogodio noćas oko 00.50 sati u ulici Domovinskog rata u Splitu.

Riječ je o Ivanu Božiću (1993)., a iz policije su zamolili građane ako uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.  Iz policije doznajemo da i dalje traje intenzivna potraga i da će javnost na vrijeme biti obaviještena o novim infromacijama. 

- Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192 - navode iz policije. 

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Kako nam javlja čitatelj iz Splita, u gradu je opsadno stanje. Policijski automobili jure na sve strane. Zbog kontrole vozila stvorile su se gužve na cestama oko Splita, Solina, Klisa,Omišu...

Policija je naoružana dugim cijevima.  Specijalna policija obavila je pretragu i oko bolnice na Firulama.  Ekstenzivna kontrola svih vozila provodi se na svim ulazima, odnosno izlazima iz grada.

Nesreća u kojoj je teško ozlijeđen policajac, podsjetimo, dogodila se u ulici Domovinskog rata.

 Kako je ranije izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao je naredbu za zaustavljanja vozila, međutim vozač se oglušio, ne zaustavljajući se, niti usporavajući. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije