Derventa

Osuđeni otac i sin za silovanje

silovanje
22.03.2016.
u 10:11

Okružni sud u Doboju osudio je oca i sina s područja Dervente za silovanje 15-godišnje kćerke, odnosno sestre.

Otac Z.Đ (57) iz Gornje Ljupljanice osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od pet godina, a sin G.Đ (23) na kaznu zatvora u trajanju od tri godine.

Odlukom suda produžen im je pritvor, navedeno je u priopćenju iz Okružnog suda u Doboju.

Policija u Derventi uhitila je u studenom prošle godine  Z. Đ. zbog osnovane sumnje kako je počinio krivično djelo silovanje svoje 15-godišnje kćerke, koja je sve i prijavila policiji.

Naknadno je uhićen i njen brat, a istragom je utvrđeno da je iz tog "odnosa“ rodila dijete.

Mediji u RS-u su raniji objavili kako je žrtva istražiteljima ispričala kako ju je otac u posljednjih godinu dana silovao u više navrata, ali da to nije smjela nikome otkriti, jer je prijetio kako će ubiti i nju i sebe.

U međuvremenu, ona je mjesec i po dana prije nego što je rodila zdravo muško dijete zasnovala vanbračni odnos sa 20-godišnjim muškarcem iz susjednog sela.

Protiv Z.Đ.do sada je podneseno više prijava zbog nasilničkog ponašanja i drugih krivičnih dijela, a između ostalog, prijavljivan je nakon što je iz puške pucao na svog sina, a devedesetih godina bio je osumnjičen i za silovanje šogorice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije