BRUTALNO UBOJSTVO

Otac Davida Komšića: 'Sramota, sudite dijete zato što je iz Bosne'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.04.2018.
u 16:31

Cijela obitelj Komšić izašla je iz sudnice jer je Ivo Komšić viknju: ''Izlazite!''

Kako vas nije sram? Gledajte koliko vas ima! Što vas toliko nije bilo kad je bio Sanader, pomalo bijesno kazao je Ivo Komšić dok je s ostalim članovima obitelji Komšić malo prije 13 sati ulazio u zgradu zagrebačkog Županijskog suda. 

Tu je rečenicu uputio novinarima koji su pred sudom čekali objavu nepravomoćne presude njegovu sinu Davidu. Objava je zakazana za 13.30 sati, a Komšić se tereti da je lani u veljači s 88 uboda nožem ubio Kristinu Krupljan. 

Nesretna djevojka bila je trudna u trenutku ubojstva, a Komšić se tereti da ju je ubio iz bezobzirne osvete te motiviran ljubomorom. Sutkinja Sanja Mazalin izrekla je presudu i David Komšić proglašen je krivim, izrečena mu je kazna zatvora od 30 godina. Njegov otac zapljeskao je i uzviknuo: ''Sramota! Sudite dijete zato što je iz Bosne.'' Cijela obitelj Komšić izašla je iz sudnice jer je Ivo Komšić viknuo: ''Izlazite!''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije