ČAPLJINA:

Otkriveni ilegalni migranti u Čapljini

uhićen
03.11.2017.
u 13:32

Službenici Postrojbe granične policije Doljani su 3. 11. 2017. godine spriječili petero državljana Irana u ilegalnom prelasku državne granice iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Otkriveni su u graničnom pojasu na području Čapljine.

Sukladno Zakonu o strancima, bit će prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Također, službenici PGP-a Gradiška 3. i 2. 11. 2017. prilikom ulaska u BiH uhitili dvije osobe na osnovi raspisanih potraga. Državljanin BiH E. A. (1993.) uhićen jer ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela „teške tjelesne ozljede“.

Kontroliran je na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina i predat službenicima Sudbene policije Sanski Most. Na MGP-u Gradiška uhićen je N. L. (1988.) nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu zbog kaznenog djela „nasilničko ponašanje“. Državljanin Republike Hrvatske je predat službenicima PU Banjaluka.

Službenici PGP-a Izačić 3. 11. 2017. prilikom izlaska iz BiH na MGP-u Izačić uhitiliR. D. (1987.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bihaću zbog kaznenog djela „oštećenje tuđe stvari“. Bh. državljanin je predat službenicima Sudbene policije Bihać.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije