NESTAO U BEOGRADU

Otkriveno koga je Matej Periš posljednjeg zvao: Policija će posebno ispitati tu djevojku

Matej Periš
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
14.01.2022.
u 07:13

Utvrđeno je kako je Matej posljednji telefonski razgovor vodio s prijateljicom iz Splita te policija vjeruje da onda može pomoći pri rješavanju misterije njegovog slučaja

Inspektori srpske policije s hrvatskim kolegama ispituju što je nestali Splićanin Matej Periš (27) rekao sestri svojeg prijatelja u noći njegova nestanka.  Naime, utvrđeno je kako je Matej posljednji telefonski razgovor vodio s prijateljicom iz Splita te policija vjeruje da onda može pomoći pri rješavanju misterije njegovog slučaja, piše Kurir.  S njom se čuo neposredno prije odlaska iz beogradskog kluba Gotik. 

- Pripadnici beogradskog MUP pregledali su popis poziva Mateja Periša i utvrdili da je posljednja na listi prijateljica iz Splita. Ona im je rekla da se bavio veoma teškim poslom skipera i da je bio vrlo ambiciozan, a da bi sve postigao, koristio je opijate, ali im nije otkrila detalje razgovora s nestalim Splićaninom jer je naglasila da ga je slabo čula zbog glazbe iz Gotika u kojem se nalazio. Hrvatski inspektori odlučili su priskočiti kolegama u pomoć i detaljnije će ispitati ovu djevojku zbog sumnje da može otkriti bar približan razlog koji je naveo mladića da istrči iz kluba - rekao je izvor iz istrage. 

Načelnik Uprave kriminalističke policije u Hrvatskoj Antonio Gerovac rekao je jučer da će kolegama u Beogradu pomoći i u analizi razgovora s telefona Splićanina, koji je posljednji put lociran 31. prosinca, kada su video-kamere na tom istom mjestu kod Brankovog mosta u Savi snimile i objekt koji se kreće nizvodno pa se pretpostavlja da je to snimljen Periš kako pliva ka Dunavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije