strašni detalji

OVO JE GORAN DŽONIĆ (59) OSUMNJIČEN DA JE UBIO ĐOKIĆE: Živio je u susjedstvu žrtava!

Kurir
21.10.2021.
u 21:48

G.DŽ. je, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, pronašao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Za ubojstvo obitelji Đokić osumnjičen je i uhićen Goran Džonić (59) koji je živio u Moravcu samo četiri kuće od ubijene obitelji, doznaje Kurir. Rodica obitelji Đokić Verica kaže kako ne može vjerovati da je on ubio obitelj. Goran Dž. je brat od tetke Gorana Đokića! Ubojica i žrtve su bili jako bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhićeni je živio u blizini ubijene obitelji! Kako se doznaje, riječ je o bivšem vatrogascu u mirovini. 

Često je prao Goranova kola, jer on nije imao poverenja u radnike praonice, sve zbog sefova koje je držao u automoboilu. G.DŽ. je, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, pronašao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako piše Blic, osumnjičeni je vatrogasac u mirovini, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije