vitez

Petnaestogodišnjak ukrao zlato vrijedno 3.000 KM

fdas
Foto: ilustracija
30.12.2016.
u 09:02

Pripadnici MUP-a SBŽ prijavit će nadležnom tužiteljstvu dvije osobe zbog sumnje da su glavni akteri krađa koje su se na području Viteza dogodile u prosincu.

Jedan od identificiranih lopova je petnaestogodišnjak iz Viteza koji je u mjestu Pirići, kod Viteza, iz obiteljske kuće ukrao zlato vrijedno oko 3.000 KM.

Radeći na rasvjetljavanju teške krađe policajci su utvrdili da je nakit, koji je bio u ženskoj torbi skrivenoj u ormaru spavaće sobe, odnio maloljetnik. Prethodno je provalio u kuću, a potom izvršio premetačinu sve dok se nije domogao zlata.

Tužiteljstvu će zbog teške krađe, osim maloljetnika, biti prijavljen i Ajnur N. (18) koji je provalio u kuću na području Viteza i ukrao rezbareno bakreno posuđe, čija će vrijednost biti naknadno utvrđena, s obzirom na to da se vlasnik kuće trenutno nalazi van Bosne i Hercegovine.

Ajnur N. je, kako saznaje Faktor, itekako poznat policiji od ranije po različitim kaznenim djelima, uglavnom krađama ali nedavno je u policiju priveden i zbog sumnje da je uživao drogu i trgovao narkoticima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije