Uhićen i doveden na suđenje

Pijan i bez položenog vozačkog bježao policiji. Sada će morati platiti visoku kaznu

tragedija policija
08.05.2021.
u 16:17

Policijski službenici Policijske postaje Otočac u petak su u mjestu Kompolje pomoću svjetlosnih i zvučnih signala zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake koji je nastavio kretanje, te su ga zaustavili u mjestu Švica. Utvrđeno je da je automobilom upravljao 36-godišnjak s područja Općine Perušić i to pod utjecajem alkohola (3,04 g/kg) i bez položenog vozačkog ispita.

Muškarac je uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud, gdje je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 24 000 kuna, dok mu je zbog nepostupanja po znakovima ili naredbama policijskih službenika, odnosno ne zaustavljanja izdan obavezni prekršajni nalog na iznos od 3000 kuna.

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, poručuju iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije