Istraga zločina

Plaćeni ubojice koristili BMW X5 koji je ukraden u Mostaru

18.10.2016.
u 08:00

Uprava za organizirani i teški kriminalitet MUP-a RS-a rasvijetlila je mafijašku likvidaciju Miroslava Lazarevića (34) u Istočnom Sarajevu, rekao je jučer na izvanrednoj konferenciji za novinare Dragan Lukač, ministar unutarnjih poslova RS-a.

Prema njegovim riječima, protiv dvojice uhićenih ima dovoljno dokaza. Darko Ilić, načelnik ove uprave, istaknuo je kako je pronađena puška kojom je izvršeno ubojstvo iz koristoljublje. Naime, oni su plaćeni ubojice, a likvidacija se može povezati s kaznenim djelima koja se u posljednje vrijeme događaju u regiji. Ilić je spomenuo i dobru suradnju s pripadnicima MUP-a Srbije, ali nalogodavci još nisu otkriveni.

Kako smo pisali, u nedjelju oko 2.30 sati uhićeni su Aleksadar Bulatović (30) iz I. Sarajeva i Saša Vidović (34) iz Bijeljine, nakon što su rafalima usmrtili Lazarevića u golfu 7 u blizini kuće u Istočnom Sarajevu pa zapalili terenac BMW X5 u naselju Hrasno. Ispostavilo se da je taj terenac nedavno ukraden u Mostaru. Inače, Lazarević je s bratom Savom, koji se prije nekoliko godina navodno ubio na Palama, ranije spominjan kao član auto-bande pa se vjeruje kako je riječ o krvavom obračunu kradljivaca i krijumčara otuđenih vozila. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije