Pobjegli s nepoznatim iznosom

Trojka odnijela novac s benzinske u Mostaru i zapucala na zaštitara koji ih je uhvatio na djelu

pumpa
16.01.2016.
u 13:03

U noći s petka na subotu Mostar je bio poprište oružane pljačke benzinske crpke Petrol, a pljačkaši su mjesto događaja napustili s novcem.

Upalio se alarm

Kako je priopćeno iz policije, sve se dogodilo oko dva sata iza ponoći, sjeverno od Mostara u mjestu Željuša.

U napadu je korišteno i vatreno oružje, a na sreću prilikom pucnjave nitko nije ozlijeđen.

Zaštitar agencije “Securitas” reagirao je odmah nakon što se upalio alarm i došao na mjesto događaja gdje je zatekao tri nepoznate osobe koje su neposredno izvršile pljačku.

Oni su, vidjevši zaštitara, otvorili vatru i prava je sreća da hrabri zaštitar koji je stao pred razbojnike u tom slučaju nije stradao.

Nakon pucnjave, razbojnici su ušli u automobil golf 2 i njime se dali u bijeg, dalje prema sjeveru.

Najvjerojatnije je automobil prije ukraden u Splitskoj ulici u Mostaru s obzirom da je ranije prijavljen nestanak automobila golf.

Nije poznat iznos novca koji su naoružani lopovi odnijeli.

Naposljetku im je izgubljen trag. U policiji je priopćeno kako se vrše sve istražne mjere i radnje kako bi razbojnici bili uhićeni i kako bi ova oružana pljačka bila razriješena. Žiteljima Mostara nije svejedno zbog krađe i pucnjave i vjeruju kako će oni što prije biti uhićeni.

Pljačke prošlog ljeta

Što se tiče pljački benzinskih crpki, ni Mostar kao ni ostali veći bosanskohercegovački gradovi nije pošteđen ovakvih događaja. Primjerice, prošlog ljeta su u samo jednoj večeri opljačkane dvije crpke, Energopetrolova i Petrolova.

Dvije maskirane osobe su u noći s 15. na 16. srpnja uz prijetnju oružjem ukrale tisuću maraka s Energopetrola. Tada su, s ciljem zastrašivanja, i ispalile dva hica u zrak. Oko sat vremena kasnije orobljena je i benzinska crpka Petrol na Žovnici. Tom su prilikom razbojnici razbili staklo i ušli u objekt.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?