u naselju Wilsele

Poginuo sin bh. novinara Elvira Bucala

sin
29.01.2016.
u 11:50

Troje mrtvih tinejdžera i jedan za čiji život se još uvijek bore liječnici stanje je teške automobilske nesreće blizu Leuvena, jučer u ranim jutarnjim satima, prenose mnogi portali u Belgiji.

Među poginulima je i Mak Bucalo, sin Elvira Bucalo, dopisnika nekoliko bosanskohercegovačkih medija u posljednjih dvadesetak godina iz Brisela. 

Vijest se brzo raširila u bh. zajednici u ovoj zemlji pa su mnogi Bosanci i Hercegovci preko društvenih mreža uputili saučešće sarajevskoj obitelji, piše Avaz.

Nesreća se desila u Aarschotsesteenwegu u naselju Wilsele u 4. 20 sati, a u autu su se nalazila četvorica 19-godišnjaka, belgijskih studenata, koji su proslavljali završetak ispita u Leuvenu kada je njihovo vozilo pri velikoj brzini direktno udarilo u kamion. 

Vozač 'Mini Cooper-a' je vozio prebrzo pa je slika uništenog vozila bila zastrašujuća, spominje se u prvim novinarskim izvještajima. Ipak, Kurta D'Hooge, vozača auta, niko od obitelji koji su izgubili sinove ne želi kriviti, prenosi Avaz.

'Kurt ili njegova obitelj nisu krivi i to neće promijeniti ništa u činjenici da naše djece više nema', smatraju obitelji Jelle Wittemans i Maka Bucala, navodi portal www.hln.be. 

Mak Bucalo je studirao u 'LUCA School of Arts' a pored njega, Elvir Bucalo ima još jednog sina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?