DERVENTA:

Pohotnom djedu određen pritvor

09.05.2017.
u 08:52

Okružni sud u Doboju nakon saslušanja je odredio jednomjesečni pritvor 67-godišnjem S. M. iz Dervente, koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo spolno nasilje nad djetetom, a u pitanju su njegove dvije unuke.

Policija je uhitila 67-godišnjaka iz Dervente zbog sumnje da je dvije unuke školskog uzrasta dodirivao po intimnim dijelovima tijela i tražio od njih da ga spolno zadovolje. Izvor blizak istrazi je kazao da nije bilo spolnog odnosa između djeda i djevojčica.

– Djevojčice nisu sestre, a kod djeda su ponekad znale da dođu u posjetu, rekao je ovaj izvor.

Prema neslužbenim informacijama osumnjičeni je otprije poznat po činjenju sličnih kaznenih djela. Prema nepotvrđenim informacijama koje su prenijeli i neki mediji on je zbog silovanja proveo u zatvoru osam godina tijekom devedesetih.

U Policijskoj upravi Doboj nisu navodili detalje, ali potvrdili su da je S. M. uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolno nasilje nad djetetom.

– Ovaj slučaj policiji je prijavljen 5. svibnja ujutro nakon čega je odmah pokrenuta istraga u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja. Istog dana oko 21 sat otkriven je počinitelj i priveden. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je uz izvještaj koji ga tereti za spolno nasilje predan u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, priopćili su iz Policijske uprave Doboj ne navodeći više detalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije