BANJA LUKA:

Policajac mladiću iz ruke otrgnuo bombu bez osigurača

bomba
ilustracija
31.03.2016.
u 11:19

Banjalučka policija oduzela je jučer od jednog mladića iz Gradiške bombu s izvađenim osiguračem, koju je držao u ruci.

Ovog i još dvojicu mladića policija je uočila u sumnjivom kombiju, prilikom reditog obilaska terena u ulici Sime Matavulja, u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta.

Prilikom utvrđivanja identiteta vozača navedenog vozila, više osoba koje su izlazile iz kafića dale su se u bjekstvo.

Brzom intervencijom, patrola policije sustigla je trojicu mladića, od kojih je jedan u ruci držalo bombu s izvađenim osiguračem.

- Adekvatnom reakcijom i prisebnošću policijski službenik je svojom rukom stisnuo ruku s bombom osumnjičenog, kako ne bi došlo do njenog aktiviranja, a zatim je istu sigurno oduzeo. Nakon pronalaska osigurača osigurao je bombu od mogućeg aktiviranja, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Uhićeni su J.G. (1991.), N.V (1997.) i M.V. (1994.) svi iz Gradiške, a nakon završene kriminalističke obrade pušteni su na slobodu.

Protiv osumnjičenog J.G. bit će podnesen izvještaj za krivično djelo ”nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija”, a rad na dokazivanju drugih krivičnih djela je u tijeku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije