Banja Luka

Policija i obitelj pozivaju građane da pomognu u pronalasku sugrađanina Velimira Gatarića

18.02.2016.
u 07:00

Centar javne sigurnosti Banja Luka poziva građane da, ako primijete osobu s fotografije ili imaju bilo kakvih saznanja pomoću kojih bi se osoba što prije pronašla, informacije proslijede najbližoj policijskoj postaji ili na besplatan broj telefona 122. Naime, CJS Banja Luka 16. veljače 2016. godine oko 17.30 sati prijavljen je nestanak osobe s fotografije - Velimira Gatarića koji se istog dana oko 14 sati udaljio u nepoznatom smjeru s radnog mjesta u Banjoj Luci. Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski su službenici Centra javne sigurnosti Banja Luka, u skladu s uputom o potražnoj djelatnosti, poduzeli sve potrebne mjere i radnje te nužne provjere kako bi Velimir Gatarić što prije bio pronađen. Posljednji signal mobilnog telefona uspostavljen je na Starčevici, a Gatarić je na sebi imao crni sako, piše portal atvbl.com.

Velimir Gatarić je profesor srpskog jezika i književnosti u Ekonomskoj školi u Banjoj Luci. Kako kažu njegovi radni kolege, toga dana se nije osjećao dobro, zbog čega je ranije otišao s posla. Obitelj Gatarić moli sve građane da, ako imaju bilo kakvu informaciju, kontaktiraju broj 065/782-139.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije