TUŽAN KRAJ POTRAGE

Policija objavila da je pronađeno tijelo u Savi. Prijatelji se opraštaju od Roberta nestalog prije 2 mjeseca

Marko Prpic/PIXSELL/Nestali.gov.hr
31.03.2022.
u 19:41

Nisu uočene ozljede koje bi upućivale da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, kazali su u policiji

Policija je izvijestila kako je u srijedu oko 16 sati pronađeno tijelo na području Velike Kosnice kod Zagreba u koritu rijeke Save. 

- Utvrđeno je da se radi o tijelu muškarca rođenog 1979. godine. Nisu uočene ozljede koje bi upućivale na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela - pojasnili su nam iz policije te dodali kako smatraju da se nije radilo o nasilnoj smrti. 

Iako još nema službene potvrde, po svemu sudeći riječ je o nestalom Robertu Stepaniću, koji je nestao u Velikoj Gorici prije gotovo dva mjeseca, a zadnji put je viđen kada je 1. veljače krenuo iz Velike Gorice prema Zagrebu.

Njegov automobil kasnije je pronađen kod Bundeka.  Od Roberta Stepanića na njegovom Facebook profilu počeli su se opraštati njegovi prijatelji i poznanici. 

- Nažalost moramo vas obavijestiti da je njegovo tijelo nađeno u Savi kod Domovinskog mosta. Bobby naš, voljet ćemo te i nikad ne zaboraviti dok smo živi. Pokoj ti duši i laka hrvatska gruda - napisali su te obavijestili kako će vrijeme sprovoda biti naknadno objavljeno. Njegov nestanak izbrisan je iz registra Nacionalne evidencije nestalih osoba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?