OZLIJEĐEN I VOZAČ KAMIONA

Policija objavila detalje stravične nesreće: Poginula 19-godišnjakinja, vozač BMW-a teško ozlijeđen

18.09.2021.
u 17:58

20-godišnjak u BMW-u naletio na kamion varaždinskih registarskih oznaka...

Zagrebačka policija objavila je detalje nesreće u Dugom Selu u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su ozlijeđene.
Danas oko 4.35 sati, 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW 3 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Bjelovarskom ulicom u Lukarišću u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 31 nije vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolnika, odnosno na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.
Tada je naletio na teretni automobil marke Mercedes Atego varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak koji se kretao Bjelovarskom ulicom u smjeru zapada. Nakon naleta teretni automobil i osobni automobil odbačeni su, a uslijed čega su sletjeli na meki teren, odvodni kanal, a potom i na betonski propust dvorišnih ulaza.
U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 19-godišnja putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije