Tjeralice

Policija objavila tjeralice za Denijem Marićem i Oliverom P. Pezerom

05.04.2016.
u 07:00

Ministarstvo unutarnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije (MUP ZHŽ) objavilo je na svojoj službenoj web-stranici tjeralice za Oliverom Paulom Pezerom i Denijem Marićem.

Pezer, koji je rođen 1985. godine u Würzburgu (SR Njemačka), a koji je nastanjen u mjestu Cerov Dolac, općina Grude, državljanin Bosne i Hercegovine, tereti se za kazneno djelo prikrivanja iz čl. 300. stavka (1) Kaznenog zakona Federacije BiH. Naredbu za raspisivanje tjeralice izdao Općinski sud Ljubuški 31. ožujka 2016. godine.

Deni Marić, koji je rođen 11. veljače 1987. godine u Mostaru, trenutačno nastanjen u Ulici dr. Franje Tuđmana u Grudama, državljanin Bosne i Hercegovine, tereti se za kazneno djelo prikrivanja iz čl. 300. stavka (1) Kaznenog zakona Federacije BiH.

Kao i u slučaju Olivera Paula Pezera, naredbu za raspisivanje tjeralice izdao je Općinski sud u Ljubuškom 31. ožujka 2016. godine.

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije mole građane koji imaju neku informaciju o boravku i kretanju Olivera Paula Pezera i Denija Marića da čim prije obavijeste najbližu policijsku postaju.

To mogu učiniti pozivom na besplatni telefonski broj 122.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije