U sklopu nastavka akcije Meta 2

Policija pretresa 19 lokacija u Zavidovićima i Kaknju

13.12.2023.
u 10:03

Policijski timovi MUP-a ZDŽ od jutros provode akciju "Meta 2" u sklopu koje vrše pretrese na više lokacija na području Kaknja i Zavidovića.

Pretresi se vrše na 16 lokacija na području Kaknja i tri lokacije na području Zavidovića.

"Radi se o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva 'META 2', koju sprovodi Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije i koja je usmjerena na lišenje slobode i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za izvršenje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, teške krađe i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari", kazali su iz MUP-a ZDŽ.

Aktivnosti u okviru akcije "META 2" se poduzimaju u suradnji i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, te se postupa po naredbama općinskih sudova u Zenici, Kaknju i Zavidovićima.

"Tijekom dana po okončanju naznačenih aktivnosti moći ćemo potvrditi više informacija o rezultatima akcije", poručili su iz MUP-a ZDŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?