zenica

Policija pronašla zasad indijske konoplje

22.08.2017.
u 12:46

Pripadnici Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije pronašli su na lokalitetu brda Kuber, iznad sela Dobriljevo kod Zenice, zasad biljaka koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju.

Prilikom obilaska terena, u dijelu obraslom šumom i niskim rastinjem, zenički 'specijalci' su pronašli osobu B.Z., kod koje je, izvršenim pregledom, u ručnoj torbi pronađena određena količina vršica i listova spornih stabljika. Zatečena osoba je uhićena i zadržana do dolaska kriminalističkih inspektora Policijske uprave I, koji su obavili uviđajne radnje, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-doboje županije.

Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je pronađeno 28 stabljika, visine od 120 do 190 cm, koje su fotografirane i oduzete, te će biti dostavljene Odjelu za kriminalističku tehniku i ŽDZ radi vršenja potrebnih vještačenja.

Nad osobom B.Z., rođenim 1986. godine, iz Zenice, u službenim prostorijama je zavedena kriminalistička obrada, a nakon prikupljenih dokaza i obavještenja, Županijskom tužiteljstvu ZDŽ će biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo „neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću policije MUP-a ZDŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije