Uhićenja

Policija u zasjedi uhitila više osoba diljem BiH zbog "trave"

11.09.2015.
u 06:00

U regiji diskusije o legalizaciji, na terenu nadležni rade svoj posao

U vrijeme dok se u čitavoj regiji vode velike javne diskusije o legalizaciji marihuane u medicinske svrhe, a što su najavile Hrvatska i Srbija, a od jučer i Republika Srpska u BiH, policija i dalje radi svoj posao na terenu. Samo u posljednja dva dana su otkrivene tri plantaže indijske konoplje, i to u Grudama, Bosanskom Petrovcu i Banjoj Luci.

- Pripadnici MUP-a ZHŽ su u suradnji s kolegama iz PU Grude otkrili su plantažu marihuane i uhitili jednu osobu. Naime, inspektori Odjela kriminalističke policije su duže vrijeme radili na prikupljanju saznanja o osobama koje se bave proizvodnjom i prodajom opojnih droga. Tim povodom je organizirana akcija "List" pa su otkrili plantažu marihuane u mjestu Krištelica gdje su postavili zasjedu i uhitili S. M. (43) iz Gruda. Na plantaži je pronađena 21 stabljika marihuane visine do 340 cm, kao i jedna posječena i osušena stabljika. Preostale stabljike su također posječene. Istraga traje - izvijestili su iz MUP-a ZHŽ. U drugom slučaju, inspektori MUP-a USŽ i PU Bosanski Petrovac u naselju Suvaja otkrili su zasad od 62 stabljike visoke iznad dva metra, ali još nema sumnjivaca. U Banjoj Luci su, pak, uhićeni otac i sin Rodion (21) i Branko (68) Travar. Sin je uzgajao marihuanu, a otac je to znao i sve prikrivao. (rs)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije