Ubojstvo u Srbji

Pomjerali ga kako bi sve prikazali kao samoubojstvo

ubojstvo
Foto: Kurir-info.rs
29.10.2014.
u 10:22

Boban N., najbliži rođak Kocićevih, kazao je za Kurir da je istraga već utvrdila da je Timotije pomjeran, iako je obilno krvario, kao i da je Hitna pomoć pozvana poslije više od sat vremena

Timotije Kocić (18) iz sela Lipovice, kojeg je prije dva dana iz pištolja u svojoj kući ubio prijatelj N. Z. (17), sahranjen je na lokalnom groblju.

U pratnji nekoliko tisuća prijatelja, rođaka i poznanika, uz kovčeg osamnaestogodišnjaka, shrvani od bola, stajali su majka Danijela, otac Saša, brat Samujel, baba Zora i djed Dragi. Oca Sašu najviše su potresle glasine o navodnom samoubojstvu njegovog sina.
- Toga sam se i plašio. Nemojte po drugi put da mi ubijate dijete - jedva je izgovorio slomljeni otac.

Boban N., najbliži rođak Kocićevih, kazao je za Kurir da je istraga već utvrdila da je Timotije pomjeran, iako je obilno krvario, kao i da je Hitna pomoć pozvana poslije više od sat vremena.
- Znamo kako se sve dogodilo. Znamo i da su pokušali da mu stave pištolj u ruku da izgleda kao da se sam ubio. Ali kako je moguće da se sam ubio s leđa, na kojima je jedina ulazna rana - rekao je juče Boban N.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije