nesvakidašnji zločin

Posvađao se s pješakom pa ga tri puta pregazio vozilom i usmrtio

31.10.2015.
u 06:15

uhićeni Bojan Žugić (33) iz Sarajeva vozilom usmrtio sugrađanina

Sarajlija Bojan Žugić (33) svojim vozilom alfa romeo (J04-T-841) više je puta pregazio i usmrtio pješaka Brunu M. (51) iz Sarajeva, a taj zločin se dogodio jučer oko 12.30 sati u Ulici Omera Stupca, u središtu grada.

Namjerno gaženje

Deset minuta kasnije, osumnjičeni vozač alfa romea se sam predao policiji, potvrdili su u MUP-u Sarajevske županije gdje tek pretpostavljaju da je u ovom kobnom incidentu došlo do namjernog gaženja pješaka.

- Pješak je nakon gaženja još uvijek davao znakove života, te je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezen u Klinički centar Koševo gdje je preminuo nekoliko minuta prije 14 sati. Vozač alfe je pristupio u službene prostorije I PU te je uhićen. Pripadnici MUP-a su u Ulici Omera Stupca obavili očevid kojim je predvodio dežurni tužitelj te rade na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog kaznenog djela. Budući da istraga još traje, ne možemo službeno reći je li vozač osumnjičen za ubojstvo, ili za teška kaznena djela protiv opće sigurnosti ljudi i imovine. Dakle, za sada ovo ne možemo kvalificirati kao ubojstvo, već namjerno gaženje pješaka. Više detalja ćemo imati nakon što osumnjičeni bude ispitan, kao i ostali eventualni svjedoci ove nesvakidašnje prometne nesreće.

Stanari čuli svađu

Prema prvim rezultatima očevida, vozač alfe i pješak su se prethodno verbalno sukobili na ulici, navodno zbog neke djevojke. Nakon svađe, Bruno M. je počeo lupati po stražnjem dijelu vozila te je razbio stražnje vjetrobransko staklo na alfi, nakon čega ga je Žunić oborio vozilom i tri puta automobilom prešao preko njega. Stanari Ulice Omera Stupca su ispričali kako su čuli svađu, buku i rad motora automobila, ali nitko od njih, kako tvrde, nije vidio sam događaj. Dodali su da su ubrzo pješaka vidjeli na cesti, te je brzo stigla liječnička ekipa koja ga je 20-ak minuta pokušavala reanimirati i odvezla ga u bolnicu gdje je unatoč njihovim dodatnim naporima podlegao - navode iz MUP-a Sarajevo, čiji inspektori nastoje sklopiti čitav mozaik ove smrtonosne svađe motivirane ljubomorom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?