MUP-a TŽ

Potjera u Tuzli: Pobjegao iz zatvora, prijetio policajcima da će baciti bombu...

policija
05.08.2016.
u 11:48

M.H. je uhićen u naselju Irac kada je s nožem u rukama prijetio službenicima MUP-a TŽ da će baciti bombu. Policajci su ga svladali i uhitili...

Tuzlanski policajci jučer su uhitili 31-godišnjeg M.H. koji se nije vratio s dopusta na izdržavanje kazne u KPZ Tuzla, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba u Ministarstvu unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Uhićen je u naselju Irac kada je s nožem u rukama prijetio službenicima MUP-a TŽ da će baciti bombu. Policajci su ga svladali i uhitili. 

M.H. je u razdoblju od lipnja do jučer, počinio pet krivičnih djela na području Tuzle, i to: dva razbojništva, razbojništvo u pokušaju, tešku krađu na drzak način i tešku krađu.

„Izvršenim pretresom kod navedene osobe su pronađeni predmeti koji najvjerojatnije potječu iz krivičnih djela.

O navedenom je upoznat županijski tužitelj, a nad M.H. je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada, i isti će danas biti predat sudskoj policiji radi nastavka izdržavanja kazne zatvora u KPZ Tuzla“, navodi se u priopćenju MUP-a TŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije