Zbog opasnosti od bijega...

Predložena mjera pritvora uhićenih u akciji 'Golf'

policija hnž
24.12.2020.
u 09:15

Nakon ispitivanja osumnjičenih osoba, postupajući tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kiminal i korupciju Tužiteljstva BiH uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za tri osumnjičene osobe.  

Mjera pritvora prema osumnjičenim predložena je zbog opasnosti od bijega osumnjičenih, zbog postojanja osnovane bojazni da bi, ako bi se našli na slobodi, mogli uništiti, sakriti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za kazneni postupak, kao i da bi boravkom na slobodi mogli ponoviti kazneno djelo.

Osumnjičeni su pod istragom Tužiteljstva BiH i sumnjiče se da su počinili kazneno djelo neovlašteni promet opojnih droga, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Navedene osobe lišene su slobode u akciji kodnog naziva "Golf" koja je izvedena po nalogu Tužiteljstva BiH na području Trebinja i Čapljine.

Tijekom akcije izvršeni su i pretresi objekata na više lokacija, zapljenjeno je oko 30 kg opojne droge "skank", te su pronađeni predmeti izvršenja kaznenog djela, koji su privremeno oduzeti.

Tužiteljstvo BiH nastavlja intenzivan rad na predmetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije