CRNA KRONIKA

Preminuo dječak kojeg je kod Banje Luke udario vlak

vlak sudar
08.08.2021.
u 11:32

Sedmogodišnji dječak kojeg je udario putnički vlak na području Banje Luke preminuo je uslijed težine zadobivenih ozljeda u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Iz UKC-a Republike Srpske priopćeno je da je dječak dovezen sinoć u 21:15 sati u Urgentni centar UKC-a i primljen je u politraumatiziranom stanju.

"Pristupilo se kirurškom zbrinjavanju, ali usprkos svim naporima naših liječnika i medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent je uslijed težine zadobivenih ozljeda preminuo u 22:15 sati", navodi se u priopćenju.

Iz poduzeća "Željeznice Republike Srpske" sinoć je priopćeno da je putnički vlak udario pješaka koji se kretao prugom između stanica Banja Luka i Ramići, te da je povrijeđeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Do nezgode je došlo sinoć u 19:33 sati, mašinovođa je ugledavši pješaka mlađe životne dobi kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo da koči, ali pješak je nastavio kretanje i voz ga je udario.

Na lice mjesta, po prijavi izvanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za izvanredne događaje "Željeznica Republike Srpske".

Mašinovođi je na licu mjesta urađen alko-test, koji je bio negativan, prenosi Srna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije