Mostarac podlegao ozljedama

Preminuo Meho Voloder kojega je teško pretukao bivši kick-boksač

20.09.2018.
u 07:35

U Županijskoj bolnici “Dr. Safet Mujić” Mostar jučer je bitku za život izgubio Meho Voloder, mještanin prigradskoga naselja Opine, kojeg je 7. kolovoza na Bišću Polju pretukao Jasmin Fafulić zvani Jale iz Zenice, navodno, bivši kick-boksač. Prema informacijama do kojih smo neslužbeno došli, Voloderu, koji je bio u komi otkad je pretučen, stanje se naglo pogoršalo u protekla tri dana te je, nažalost, na kraju i izgubio bitku za život.

Fafulić, koji je lišen slobode nekoliko dana nakon što je brutalno pretukao Volodera i kojemu je nedavno produljena mjera pritvora za još dva mjeseca, više je puta nesretnog Volodera udario zatvorenom šakom u predjelu glave, brade i vrata s namjerom ozlijediti ga, svjestan, kako je rečeno iz Tužiteljstva HNŽ-a, da na taj način može dovesti u opasnost život oštećenog.

Voloder je tada zadobio višestruke frakture lubanje, otjecanja i nagnječenja mozga, unutarnje krvarenje u predjelu glave, uslijed čega je pao u stanje moždane kome. (brs)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije