TAJNA ZLOČINA

Prijatelj ubojice: 'Prije pokolja išao je kod vračare da sazna zašto mu je žena otišla'

Facebook
19.12.2018.
u 12:12

Sovićev prijatelj kaže da je ubojica bio izuzetno ljubomoran muž, koji svojoj ženi nije opraštao odlaske od kuće

Admir Sović, koji je u selu kraj Bihaća, ubio svoje troje djece pa sebe, prije zločina koji je šokirao regiju posjećivao je vračaru koja se bavi crnom magijom kako bi saznao zašto mu je žena otišla od kuće, tvrdi njegov prijatelj. 

U razgovoru sa Asimom Delićem novinari Blica su saznali da je Sović bio izuzetno ljubomoran muž, koji svojoj ženi nije opraštao odlaske od kuće, pa makar odlazila i u posjet roditeljima u Sarajevo.

- U ponedeljak sam bio kod Admira kod kuće, pili smo kavu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Htio je vidjeti da netko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli - rekao je Delić, koji o tome nije htio previše pričati - kaže da svoja saznanja čuva za policiju kojoj će, kako kaže, sve ispričati.

Sprovod Sovićeve djece održan je u Cazinu ispred džamije Brezova kosa, a sedmogodišnjem Ahmiru, petogodišnjoj Neili i dvogodišnjem Ajlanu, na sprovodu je bilo prisutno više od tri tisuće ljudi koji su stigli iz svih krajeva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije