nakon zločina

Priznao da je usmrtio suprugu nekoliko dana prije rastave

08.09.2015.
u 06:30

Na saslušanju Draško je izjavio kako je volio Natašu i da je nije imao namjeru ubiti. Rekao je kako je ona njega pokušala ubosti nožem

Draško Sekulić (41) iz Prijedora u banjolučkom Okružnom sudu priznao je da je usmrtio svoju četiri godine mlađu suprugu Natašu pred samu rastavu braka, piše Večernji list. On je jučer pred sucem za prethodno saslušanje Srđanom Forcom kazao kako priznaje zločin i da se za kaje zbog smrti supruge. Opružen je za nasilje u obitelji kada je nožem i usmrtio suprugu Natašu. Za ovo nedjelo predviđena je kazna zatvora od najmanje 10 godina.

Optužnica tereti Sekulića da je 24. ožujka usred dana suprugu Natašu nožem ubo četiri puta. Ona je preminula na putu do bolnice. U to vrijeme Draško je bio pijan i nakon uhićenja u krvi mu je izmjereno 1,29 promila alkohola. Ubojstvu je prethodila žestoka svađa jer ga je ona napustila. Nakon toga nije pobjegao. Optužnica nije objavljena jer će Tužiteljstvo tražiti da se postupak vodi bez prisustva javnosti zbog zaštite interesa njihova sina koji je u vrijeme zločina bio maloljetan. Na saslušanju u policiji Draško je izjavio kako je volio Natašu i da je nije imao namjeru ubiti. Rekao je kako je ona njega pokušala ubosti nožem, ali joj ga je on oteo i uzvratio nekoliko puta. Rodbina i poznanici kažu da ona od kolovoza prošle godine nije živjela s mužem, a da je uzrok to što je često pio kada bi i pravio probleme. Prije zločina je viđen u nekoliko kafića gdje je pio alkohol, a nešto prije 16 sati otišao je do kuće u kojoj njegova supruga živi i maltretirao je, što je često činio.

- Nije je tukao, već bi uvijek dolazio kod nje i svađali bi se. Tražio je da se pomire i ponovno žive zajedno. Međutim, ona to nije htjela jer joj je dosadilo maltretiranje - rekao je susjed. Prema njegovim riječima, Draško je prvo pozvao sina da vidi je li on kod kuće i kada mu je rekao da nije, on se uputio prema Nataši.

- Zatekao ju je ispred kuće. Ubrzo poslije toga začuli su se svađa i jauci. Pokušala je pobjeći, ali ju je on više puta ubo nožem i ona je pala na prag. Za samo nekoliko dana se trebala rastaviti - ispričao je Natašin otac Momir Vujičić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije