Banja Luka

Pronađen ljudski kostur u šumi

17.07.2019.
u 10:14

U šumi u banjalučkom naselju Dragočaj pronađen je kostur nepoznate ženske osobe. Ljudske ostatke pronašao je mještanin Petar Ćosić, koji je odmah obavijestio policiju.

Glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović izjavila je  da su policijski službenici 14. srpnja postupili po zaprimljenoj prijavi i izvršili očevid u Dragočaju, gdje su pronađeni skeletni ostaci.

-O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a rad na identifikaciji skeletnih ostataka je u tijeku, objasnila je glasnogovornica PU Banjaluka.

Glasnogovornica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Maja Đaković Vidović izjavila je da je tužitelj koji rukovodi istragom zatražio od Zavoda za sudsku medicinu da izvrši forenzičko - antropološku analizu skeletnih ostataka, koji su pronađeni u Dragočaju.

Misteriozna smrt, kao i identitet nepoznate žene trebali bi biti rasvijetljeni nakon istrage kojom rukovodi Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije