Banja Luka

Pronađena dva vještačka laboratorija za proizvodnju skunka

16.07.2019.
u 10:02

Dva vještačka laboratorija za proizvodnju opojne droge skunk pronađene su sinoć u akciji policije RS na širem području Banje Luke - potvrdila je danas Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović.

Nezvanično, procjenjuje se da je pronađeno od 900 do 1.000 komada te droge.

U pitanju je, kako je naglasila Miljanović, jedna od najvećih laboratorija, koja je pronađena na teritoriju tog bh.entiteta, dok je druga manjeg kapaciteta.

Policija je uhitila četiri osobe, inicijala D.D., D.Đ., D,T. I S.Š.. Osoba inicijala S.Š. se tereti da je organizator te međunarodne organizirane kriminalne skupine, koja se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Kod njega je sinoć pronađena i određena količina oružja, kao i ekspoloziva te falsificirana dokumenta.

Sumnja se da je ta organizirana skupina proizvodila drogu na području Banje Luke, te je dalje prometovali van BiH i šire u zemlje Europe.

Nezvanično, uhićeni su Nenad Dragišić, Dean Đajić, Danijel Trninić i Sanel Šeranić.

Akciju, kodnog naziva "Unikat", proveli su policijski službenici Uprave za organizirani kriminalitet MUP-a RS, uz asistenciju Policijske uprave Banja Luka, na području tog grada, a pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva.

U tijeku je kriminalistička obrada uhićenih, a tijekom dana bit će predati nadležnom tužiteljstvu.

Ključne riječi

Komentara 1

EL
Elmar
01:20 18.07.2019.

Bravo, novinari VLa opet na nivou- prvo inicijale pa onda puna imena...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije