vrbas

Pronađena tijela dvojice mladića koji su automobilom sletjeli u Vrbas

29.05.2017.
u 14:40

 Tijela dvojice mladića, koji su nestali u Vrbasu nakon prometne nesreće  21. svibnja, pronađena su danas, potvrdila je glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite Majda Kovač za Fenu. 

Podsjećamo, trojica mladića su nestala kada je automobil "renault clio" sletio s ceste u Vrbas. Nakon nesreće na magistralnom putu M-16 ronioci su uspjeli izvući tijelo 26-godišnjeg Abdurahmana Ljevakovića. Danas su izvučena tijela njegovih prijatelja Mehmeda Karadže i Nihada Kline.

Nesreća se dogodila u bilizini tunela Tuk u naselju Barevo kod Hidroelektrane "Jajce 2".

U proširenoj potrazi u kojoj su danas pronađena tijela nastradalih mladića osim pripadnika ronilačkog tima Federalne uprave civilne zaštite i Federalnog MUP-a priključili su se i ronioci Specijalne antiterostičke jednice MUPRS-a i ronilačkog kluba Neretva iz Mostara.

- Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite i ostali ronici koji su bili uključeni u ovu potragu, pa i specijalička jedinica za podršku iz Travnika svakodnevno su pretraživali i teren, ali zbog vremenskih uslova, jer je padala kiša i mulj se taložio u rijeci Vrbas bila je slaba vidljivost vode - istakla je Kovač.

Naglasila je da su danas čim su se stvorili bolji uvjetii i vidljivost vode bila bolja svi pripadnici jedinica dobili  plan, podijelili rejon i krenuli u potragu za nesretnim mladićima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije