ispred Županijskog i Općinskog suda

Pronađena bomba kod vozila Sudske policije FBiH

08.10.2020.
u 10:15

Službenici sudske policije Federacije BiH - Odjeljenja sudske policije u Sarajevskoj županiji su sinoć oko 23.00 sata u ulici Šenoina, Općina Centar Sarajevo, pronašli nepoznatu napravu koja svojim izgledom asocira na eksplozivno sredstvo u obliku ručne bombe. 

Predmetna naprava je pronađena u neposrednoj blizini službenih vozila Sudske policije Federacije BiH koja su parkirana na parking prostoru ispred zgrade Županijskog i Općinskog suda u Sarajevu, i to na mjestu kojim prolaze građani te su odmah poduzete mjere i radnje s ciljem osiguranja mjesta događaja, evakuisanja rizičnog područja i dokumentiranja događaja, javlja Fena. 

O navedenom događaju je odmah obaviještenja Uprava policije MUP-a SŽ čiji pripadnici KDZ tima su izašli na mjesto događaja i u skladu sa uputama dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva SŽ uklonili nepoznatu napravu radi vještačenja i poduzimanja daljnjih potrebnih mjera i radnji. 

S ciljem sprečavanja eventualnih neželjenih događaja i posljedica tijekom noći je izvršen i KDZ pregled svih službenih vozila Sudske policije Federacije BiH i pravosudnih institucija parkiranih na navedenom parking prostoru, kao i vanjskog dijela zgrade Županijskog i Općinskog suda u Sarajevu, priopćeno je iz Sudske policije FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije