horor u doboju

Pronađena dva skeleta, čeka se DNK analiza

polciija
28.01.2016.
u 15:38

Patolog Ljubomir Curkić rekao je Srni da su danas pregledana dva ekshumirana skeleta, za koja se pretpostavlja da su novorođenčad koje je usmrtila žena čiji su inicijali V.B. iz Trnjana kod Doboja.Prema njegovim riječima, identitet beba treba biti potvrđen DNK analizom.

Curkić je naveo da su pregledana dva kompletna skeleta bez mekih tkiva, na kojima nisu uočeni tragovi ozljeda, ali se ne može isključiti mogućnost da je smrt nastupila gušenjem.

Riječ je o kosturima dvije bebe za koje se pretpostavlja da ih je usmrtila V.B, a koje je rodila njena nedovoljno duševno razvijena kćerka čiji su inicijali S.B.

Kćerka je osumnjičena da je usmrtila treće novorođenče, koje nije pronađeno, zbog čega je protiv nje dobojski Centar javne sigurnosti Okružnom tužiteljstvu Doboj podnio izvještaj zbog kaznenog djela ubojstvo djeteta pri porođaju.

Sudac za prethodni postupak odredio je pritvor za V.B, kao i za još tri lica čiji su inicijali J.V, C.Ž. i B.R. koji su osumnjičeni za obljubu nemoćnog lica.

Dosadašnjom istragom policije V.B. je osumnjičena da je u rujnu 2011. godine, nakon što je u obiteljskoj kući pomogla nedovoljno duševno razvijenoj kćerki S.B. pri porođaju, ubila živorođeno dijete, čije je tijelo bacila u šipražje na njivi u blizini obiteljske kuće.

Za nju postoji osnov sumnje da je i u srpnju 2013. godine, nakon što je u štali pomagla kćerki pri porođaju, ubila živorođeno dijete, čije je tijelo bacila u šipražje na njivi u blizini obiteljske kuće, priopćeno je iz dobojskog CJS.

Istražnim radnjama utvrđeno je da je tada punoljetna S.B. u travnju 2015. godine rodila živo novorođenče, za koje postoji osnovana sumnje da ga je nakon porođaja ubila.

Muškarac V.J. osumnjičen je da je sa oštećenom stupio u spolni odnos u prosincu 2010. godine, Ž.C. u listopadu  2012. godine, R.B. u srpnju 2014. godine, nakon čega su nastupile trudnoće S.B.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije